NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2019

21:16

Leto je naokoli in pred vami je tradicionalna objava na blogu. Ne vem ali je res samo meni to leto tako hitro minilo.



Leta 2019 nisem kupovala veliko ličil oz. ostale negovalne kozmetike, veliko izdelkov katere sem omenila lani, jih še vedno uporabljam, objavo najdeš tukaj.

AFRODITA CLEAN PHASE LINIJA

Cenovno zelo ugodna in odlična! Kožo mi lepo očisti, jo ne izsuši, po uporabi je koža mehka, sijoča. Že sam občutek čiščenja na koži je zelo prijeten. Uporabljam jo približno 3 mesece in sicer čistilni gel, čistilno peno in čistilno kremo. Tonik pa uporabljam 2 tedna.



PIXI GLOW TONIK

Uporabljam ga vsaki drugi ali tretji dan. Gre za kislinski tonik. Porabila sem že skoraj celega, moji koži zelo paše, koža je vidno lepša, ima manj nepravilnosti, tudi podkožnih mozoljev je manj. O toniku sem že pisala tukaj.



 A'PIEU MILK MASKE

Gre za sestrsko znamko od Misshe. Maske mi kožo lepo navlažijo, zelo mi všeč tudi vonj mask in embalaža v obliki tetrapaka. Maske ne kapljajo in ne tečejo po vratu, kar je še dodaten plus. Preizkusila sem pa tudi Misshine maske, s katerimi sem tudi zelo zadovoljna, objavo najdeš tukaj.



CAUDALIE PREMIER CRU KREMA ZA OKROG OČI

Kremo sem prejela v Lookfantastic Beautyboxu. Prijetno vlaži kožo pod očmi, tudi podočnjakov je manj, je pa cena kremice kar zasoljena, namreč 15ml stane okoli 53€.



MACADAMIA OIL EXTRACT ŠAMPON IN BALZAM ZA LASE

Ta šampon in balzam je odkritje leta, odkrila sem ga čisto slučajno med brskanjem po internetu. Prebrala sem veliko pohval in res sta super. Ker gre za hranilni šampon lase lepo nahrani, navlaži, jih očisti, ampak jih ne zmasti. Balzam naredi lase mehke, sijoče in lepo se razčešejo. Ta linija vsebuje olje makadamskih oreščkov. O balzamu in šamponu sem pisala tukaj.



BATISTE SUHI ŠAMPON

So moji najljubši suhi šamponi, uporabljam jih že 2 leti. Lasje dobro razmastijo, ne puščajo belih madežev in odlično dišijo. Trenutno uporabljam vonj tropical, kateri ima vonj po kokosu.




 AFRODITA JOJOBA OIL GEL ZA TUŠIRANJE

Uporabljam ga že več kot 2 leti, ampak sem ga pozabila omeniti. Je moj najljubši gel za tuširanje. Kožo navlaži, jo naredi mehko in noro diši.



BUTTERS MASLA ZA TELO & LIP BUTTER

Kot sem že omenila v prejšnjih objavah, so to najboljša masla za telo. Koža je mehka, nahranjena in čudovito diši. Moj najljubši je toffee butter, kateri omamno diši po karameli. Preizkusila sem tudi njihov lip butter, jaz ga imam v vonju speculaas kateri diši po piškotkih in je eden izmed mojih najboljših balzamov za ustnice, celo boljši kot balzam od Nuxe. Butters masla so odlična za suho kožo, namreč sama sem imela izredno suhe komolce in ni pomagala nobena krema ampak samo to maslo. Res si zaslužijo pohvalo! Masla Butters skupaj z oljnim gelom za tuširanje jojoba oil od Afrodite so zame najboljša kombinacija!




ANASTASIA BEVERLY HILLS PALETKI

Soft glam in Abh x Jackie Aina paletki so super pigmentirani, senčke se lepo nanašajo in zabrisujejo. Soft glam paletko sem sicer že kupila leta 2018, ampak jo nisem nikoli omenila, res je super za kakšne poročne makeupe, nasploh so mi vse senčke iz paletke čudovite. Paletko Jackie Aina pa sem kupila takoj zatem, ko je prišla na poličke, tudi ta paletka ima zelo lepe barve, sploh mi je všeč njena ombre embalaža. Objavo paletke lahko prebereš tukaj.




NYX MICRO BROW PENCIL

Uporabljam ga že kar nekaj časa, zelo mi je všeč tanek svinčnik, s katerim lahko res precizno narišeš obrvi in pa krtačka, katera je ravno prav velika. Imam ga v odtenku brunette, kateri je malenkost presvetel za moje obrvi, ampak ga bom porabila in potem kupila temnejši odtenek.

TOO FACED BETTER THAN SEX MASKARA

Naredi res lepe trepalnice, jih podaljša in jih ne zlepi skupaj. Tudi po koncu dneva nisem nič črna pod očmi, pa čeprav treniram na dan približno eno uro. Imam jo v klasični izdaji, bom pa kupila tudi vodoodporno izdajo.

NYX PRO FOUNDATION MIXER

Uporablja se za posvetliti pretemne pudre, imam ga v odtenku white. Formulacije in podtona pudra ne spremeni ampak samo puder posvetli. Super izdelek.

LAURA MERCIER TRANSLUCENT PUDER V PRAHU

Je najboljši puder v prahu, nima flashbacka na fotografiji, ni cakey in je lahek na obrazu, primeren za vse tipe kože in naravnega videza.

BENEFIT HOOLA BRONZER

Odličen odtenek in podton, dolgoobstojen, se lepo zabrisuje.



Kateri so pa tvoji najljubši izdelki?

Z lepimi pozdravi, Helena


You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts