CIEN KOZMETIKA REVIEW

09:28

Živjo, punce končno pišem o kozmetiki Cien katero sem kupila že kar nekaj časa nazaj. Kar takoj naj povem, da me je kozmetika zelo navdušila, stane pa zelo malo. Pa začnimo.


CIEN CLEANSING & MOISTURING MASK

Gre za čistilno in vlažilno masko. Čistilna maska vsebuje cink in belo glino. Je primerna za normalno do mešano kožo. Nežno odstrani odmrle celice povrhnjice, kožo naredi mehko in svilnato. Vlažilna maska vsebuje aloe vero in jojobino olje. Je super za intenzivno nego suhe kože. Čeprav sama nimam suhe kože, masko vseeno uporabljam. Kožo ščiti pred izsušitvijo in na otip je koža mehka. Od veliko punc sem slišala, da jih je po vlažilni maski koža pekla, ampak sama nisem imela nobenih problemov. Zelo zadovoljna z obema maskama.  Ena stane 0,69€.



CIEN CLEAR CLEANSING MILK

Je čistilno mleko, ki čisti kožo, mleko vsebuje lotosov cvet in svilo. To mleko res zelo lepo diši in nežno očisti kožo. Sama sem že preizkusila tudi, da sem s tem odstranila makeup ampak res tisti full face, tudi senčila, dolgoobstojno maskaro in je vse šlo hitro dol, kar me je zelo presenetilo. Na koži pusti res tako super občutek, svilen, mehak. Mleko stane okoli 2-3€.




CIEN LIP GLOSS

Imam ga v dveh odtenkih in sicer 11 Flozen Ice, kateri je prozoren z bleščicami in 12 Sugar Plum roza z bleščicami, na voljo je še več odtenkov. Lip gloss mi je všeč zato, ker ima takšen ''zašiljen'' aplikator s katerim lahko lepo naneseš na ustnice, barve so mi super. Sicer je ravno tako obstojen kot drugi glossi, ampak ga lahko hitro naneseš ponovno. Cena lip glossa je 2,65€.




CIEN CLEAR FACIAL TONER

Je tonik za obraz s katerim kožo očistiš. Je super za odstranjevanje makeupa, puder gre takoj dol, dolgobstojni eyeliner, dolgoobstojne maskare, poskusila sem odstraniti tudi šminko od Rimmel provocalips, katera je res dolgoobstojna in ne gre kar takoj dol, ampak ta tonik jo je takoj odstranil. Ne zamenjam ga za nič na svetu, ker je to najboljši kar sem ga do zdaj preizkusila. Tudi ta tonik vsebuje lotosov cvet, kožo naredi mehko, svilnato in še super diši. Cena tonika je od 2-3€.




CIEN MOISTURISING CREAM

Je vlažilna krema, katera obraz vlaži 24 ur. Zelo prijetno diši, ni mastna in se hitro vpije v kožo. Na koži pusti mehak prijeten občutek. Kremo uporabljam tudi pred nanosom makeupa.
Zjutraj: Liftan COMPLETE  s koencimom Q10 in kofeinom napolni kožo s svežo energijo za dan.
Opoldan: Vitamin E v kremi varuje kožo pred predčasnim staranjem.
Zvečer: Liftan COMPLETE s pantenolom, glicerinom in hialuronsko kislino pomiri kožo in napolni kožo z vlago.
Ponoči: Liftan COMPLETE s koencimom Q10 neguje in obnavlja kožo.
Stane nekaj čez 3€.




CIEN NAIL POLISH

Imam ga v prozorni barvi oz. njihov nadlak in utrjevalec v odtenku 10 Base & Top Coat . Nanesem si ga na kakšen lak oz. kar za utrjevanje nohtov. Ker sama nimam veliko lakov in si jih ne lakiram veliko, vedno posežem po temu top coatu. Moji nohti se ne lomijo in ne plastijo, tako kot so se mi včasih in tudi imam lahko veliko daljše nohte kot sem jih lahko imela prej. Super zadovoljna, in najbolj navdušena nad tem lakom oz. top coat od Ciena!! Sigurno še preizkusim kakšen njihov barven lak, katere tudi kar hvalijo. Cena laka je 1,49€.


Za konec pa naj še napišem to, da nisem pričakovala takšnih super izdelkov za takšno ceno!! Res me je Lidlova kozmetika Cien zelo navdušila. Definitivno vam priporočam nakup!
Ali ima še katera podobno mnenje kot jaz??

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts