PRVI VTIS - MISSHA SHEET MASKE

11:55


Kozmetika Missha izvira iz Južne Koreje. Odlikuje jo vrhunska kvaliteta, izjemne embalaže in dostopne cene. Proizvajajo izdelke za nego kože in kozmetiko. Najbolj je znana po BB kremah, sheet maskah in linije z revocionalnim polžjim izvlečkom.

Trgovino Missha najdete v Ljubljani v BTC-ju v stavbi Müller v 1. nadstropju (vhod iz strani).

Od Misshe sem preizkusila BB kreme in sheet maske, katere vam predstavim.

MILK MASKE

Najbolj sem si želela preizkusiti ravno te Milk maske, že samo zaradi njihove embalaže, katera spominja na tetrapak. Maske kožo intenzivno vlažijo in preprečujejo njeno izsuševanje. Imajo jih več različnih, jaz sem si kupila izdajo čokolada in banana. Ena maska stane le 1,30€.


ICING SWEET BAR MASKE

Kupila sem jih v treh izdajah  ananas, melona in lubenica. Ravno to masko sem preizkusila in je zelo vlažilna, več izveš kasneje. Všeč mi je tudi embalaža, katera spominja na sladoledno lučko. Maska stane 1,30€.


AIRY FIT MASKE

Imam izdajo shea butter (karitejevo maslo), cucumber (kumara) in tea tree (čajevec). Narejene so iz riževega papirja, kateri je 2x tanjši in lažji kot navaden, kar omogoča se lahkotnejši občutek ob uporabi maske. Maska stane 1,80€.


FRUIT VINEGAR SHEET MASKA

Imam jo v izdaji pomegranate (granatno jabolko) z AHA kislinami, ki revitalizira utrujeno kožo, jo navlaži in naredi gladko in sijočo. Stane 1,50€.


REAL BIG YOGURT SHEET MASKA

Kupila sem si jo v izdaji jagoda. Maska vsebuje izvleček jogurta, ki je bogat s proteini in B vitaminom. Krepi povrhnjico in kožo intenzivno vlaži. Embalaža maske je v obliki jogurta. Stane 1,30€.


PRVI VTIS MASKE:

Uporabila sem Icing Sweet Bar masko izdaja lubenica. Masko sem imela na obrazu okoli 20-25 min. Po uporabi maske je bila koža zelo navlažena, sijoča, nahranjena, mehka in prijetna na otip, tudi čez cel dan. Masko sem testirala dopoldne, drugače sheet maske uporabljam samo pri večerni negi kože. Preostanek maske v embalaži sem nanesla na vrat in dekolte ter počakala, da se vpije.

Maska je bila res zelo navlažena, veliko bolj kot druge, katere sem preizkusila od drugih znamk. Tudi cenovno zelo ugodna.


Ker imam doma še nekaj zaloge Missha mask, jih bom z veseljem uporabljala in kupila še iz drugih linij in vam poročam. Res so zelo poceni in odlične. Zdaj vem, zakaj cel ta ´´ hype´´ o teh maskah.

Priporočam ti, da jih preizkusiš.

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts