NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2022

19:51

Najprej vam želim srečno in uspešno leto.

Po dolgem času pa bo na blogu objava o najljubših izdelkih. Večina izdelkov iz prejšnjih let še vedno uporabljam, tako da si jih lahko preberete v starejših objavah (klik tukaj).



NATASHA SPACE PURITY SONIČNA ČISTILNA KRTAČKA

Je najboljše odkritje leta 2022, zasledila sem jo pri drugi blogerki in prebrala ocene uporabnic in se odločila za nakup. Odkar sem jo kupila jo uporabljam vsak večer pri negi obraza. Ima dve nastavitvi čiščenja in sicer prvo stopnjo - nežno čiščenje ter drugo - globinsko čiščenje. Toplotna masaža področja oči (42°C) preprečuje zabuhlost, utrujene suhe oči in podočnjake. Stane 125€. Odkar uporabljam Purity opažam bolj sijočo kožo. Všeč mi je oblika ker ni klasična okrogla in lahko z njo odlično očistiš področje okoli nosa in oči. V prihodnosti imam namen kupiti tudi njihovo napravo Radiance.




KERASTASE PILING ZA LASE

Vse ki imate probleme s prhljajem ali si želite bolj očistiti lasišče preizkusite Kerastasov piling, lasje se veliko manj mastijo in imajo večji volumen. Jaz si nanesem piling na lase 1x- 2x mesečno, pustim učinkovati 10 minut in nato dobro sperem. Uporabljam zelen piling kateri je primeren tudi za občutljivo lasišče.



GUCCI L'OBSCUR MASKARA

Kupila sem jo na Sephorini spletni strani, stala je nekaj čez 40€. Naredi mi dolge trepalnice, doda volumen in se ne kruši.



BUTTERS VITAMINSKA VLAŽILNA KREMA ZA OBRAZ

Vsebuje mineralno vodo, niacinamid, piridoksin, betakaroten in izvleček smilja. Kožo mi navlaži in jo ščiti pred izsušitvijo, porabi se jo zelo malo in je vredna tega denarja.



AFRODITA YOUR HAIR THERAPY MASKA ZA LASE

Nahrani in navlaži lase, olajša razčesavanje las, lasje so sijoči, konice niso suhe. Vsebuje keratin, provitamin B5, organsko kokosovo in arganovo olje.



AFRODITA BRILLIANT YOUTH SERUM

Briljantna združitev 7 pomlajevalnih sestavin v eni sami steklenički. V njihovi prodajalni sem kupila manjšo verzijo seruma 15ml in me je res navdušil, čeprav še nimam problema z gubami sem opazila, da je bila koža takoj sveža, mehka, navlažena in bolj zglajena. Vsebuje bioaktivne peptide, morski kolagen, olje belega limnata, ceramide, bogato mešanico naravnih olj - jojoba, mandelj, avokado in šipek ter mikrokapsule vitamina E. Serum bom še kupila, ker moji koži zelo ustreza.



KERASTASE ŠAMPON ZA LASE

Kupila sem linijo Genesis, katera je narejena za krepitev las. Iskreno še mi nobeden šampon ni naredil take razlike kot ta šampon. Lasje so res lepi in mi ne izpadajo več tako kot včasih. Res eden najboljših šamponov kar sem jih kupila! Lasje so navlaženi in nahranjeni.



LUXURY INTIMATE INTIMNO MILO & INTIMNO OLJE

Rešila sem se ponavljajočih se vnetenj in srbečice. Res najboljša izdelka kar se tiče intimne nege in priporočam, da jih preizkusite.



ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR TEKOČI PUDER

Vem, da je ta puder že dolgo na tržišču, ampak jaz sem ga preizkusila šele lani. Ker imam mešano/mastno kožo mi je redkokateri puder ustrezal.  Ta puder je primeren za mešan/masten tip kože, res se dolgo obdrži, na koži izgleda zelo lepo in čelo se mi ne zmasti po dveh urah kot se mi je pri drugih pudrih. Vreden denarja!



Kateri so pa tvoji najljubši izdelki prejšnjega leta? 

Lep dan želim, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts