PORABLJENI IZDELKI #1

13:59

Že dlje časa planiram to objavo in sedaj je končno na mojem blogu. Pisala bom o izdelkih, katere sem porabila nekje v mesecu in pol. Kot prvo na sliki niso vsi porabljeni izdelki, recimo sheet maske, katerih porabim kar veliko. 


ESSENCE ODSTRANJEVALEC LAKA ZA NOHTE VONJ KOKOS IN PAPAJA

Ta odstranjevalec laka mi ni všeč, sicer ga nisem uporabila do konca, ampak ga bom zavrgla, ker laka na nohtih ne odstrani in res potrebuješ zelo veliko časa, da odstrani le nekaj laka. Meni je izdelek totalno brezvezen in ga ne kupim nikoli več, res škoda tista 2€ za dejansko nič. 

BATISTE SUHI ŠAMPON VONJ ČREŠNJE

Najboljši suhi šamponi, tiste ki me že dlje časa spremljate veste, da so moja stalnica že 2 leti. Zelo dobro razmasti lase in res noro lepo dišijo. 

TAFT SPREJ ZA ZAŠČITO LAS

Nič posebnega, ga ne bom več kupila. 

MAC FIX +

Imam že novega, odličen je za osvežitev obraza. Sama ga največkrat uporabljam pri makeupih zato je tudi namenjen. 

AFRODITA HYDRA SOLUTION ČISTILNA KREMA

Zelo dobra čistilna krema in sem že kupila novo zalogo. Kožo lepo očisti, jo naredi mehko in gladko, tudi občutek čiščenja na obrazu je super. Uporabljam tudi Afroditino čistilno peno, čistilni gel in kremni piling. Z vsemi omenjenimi izdelki od Afrodite sem zelo zadovoljna.

AFRODITA JOJOBA OIL OLJNI GEL ZA PRHANJE

Verjetno sem jih že porabila 20+ in je res moj najboljši gel za prhanje. Moja koža je navlažena, mehka in zelo dišeča. Ta izdelek mora biti vedno na zalogi. 

ARTIST REPAIR ŠAMPON ZA LASE

Je Müller znamka, ampak šampon nič posebnega. Sicer dobro razmasti lase ampak meni jih  zelo izsuši. Tudi njihov balzam ni nič posebnega, moji lasje se ne lepo razčesejo. Žal ne kupim več. Moj favorit pri šamponih za lase je Macadamia oil extract, katero objavo prebereš tukaj

ORIFLAME GLINENA MASKA

Prijetna na obrazu, koža je mehka, ampak je zaenkrat ne nameravam kupiti.

CAUDALIE BEAUTY ELIXIR 

To je moja druga flaška, sicer prejšna je bila 100 ml. Uporabljam jo po negi obraza in moji koži zelo paše, všeč mi je tudi vonj. Beauty elixir bom ponovno kupila.

OSKIA RENAISSANCE ČISTILNI GEL 

Vredu mi je očistil kožo, ampak nič posebnega. Uporabljala sem ga za drugo čiščenje, dobila sem ga v LookFantastic Beauty boxu, ampak sama ga ne bom kupila.

MOLTON BROWN GEL ZA TUŠIRANJE VONJ POMARANČE IN BERGAMOT

Tudi ta shower gel sem prejela v Beauty boxu, diši zelo lepo, ampak ni nič posebnega. 

ALPHA H LIQUID GOLD

Je 5 % glikolna kislina, uporabljam jo 2x na teden. Moja koža ni problematična, občasno se mi pojavi kakšen mozoljček, ampak zgine kar hitro. Opazila sem, da imam  manj ogrcev, sestra pa se je znebila mozoljev in ima lepšo kožo. Z sestro uporabljave že drugo steklenično in nakup bom ponovila.

GREEN PHARMACY ČISTILNI GEL ZA MASTNO KOŽO Z IZVLEČKOM ZELENEGA ČAJA

Čistilni gel mi je všeč, lepo mi očisti kožo. Uporabljam ga za prvo ali drugo čiščenje, zraven še uporabljam od Afrodite čistilno kremo, čistilno peno ali čistilni gel. To je druga embalaža, katero sem porabila in čistilni gel bom kupila ponovno. 


Encimski piling mi je všeč, osvetli kožo, jo naredi gladko in mehko, odstrani pa tudi odmrlo kožo, meni na obrazu zelo paše, tudi mojim strankam je bil všeč, kože ne razdraži. Kupim ponovno.

NIVEA DEODOZORANT ROLL ON PEARL & BEAUTY

Zelo diši in je dolgo obstojen. Uporabim ga tudi po britju pazduh in me ne peče, kupila sem ga ponovno.

ZOE LOVE MY BODY GEL ZA PRHANJE

Ima prijeten cvetlični vonj, kožo neguje, vlaži in ščiti pred izsušitvijo, moji koži kar paše. Ampak še vseeno je moj favorit jojoba oil od Afrodite. Tudi ta gel za prhanje bom kupila.

MAKEUP REVOLUTION HYDRATION BOOST KREMA ZA OBRAZ

Ima teksturo gela in je lahka na obrazu. Krema mi je bila vredu, ampak se najdejo še boljše kreme. Nakupa ne bi ponovila. 

KERASTASE ELIXIR ULTIME MASKA ZA LASE 

O maski sem že pisala tukaj. Moje lase naredi mehke, sijoče, lepo se razčešejo. Maska tudi noro diši. Jo ponovno kupim, meni osebno ena izmed boljših mask za lase.

AFRODITA KREMA ZA ROKE Z ARGANOVIM OLJEM

Krema mi super navlaži kožo in prepreči, da se bi izsušila, zelo dobro diši, na koži pa ni mastnega občutka. Ponovno kupim.

RITUALS KREMA ZA TELO

To kremo sem prejela v Beauty boxu, zelo diši, ampak jo ne bom kupila, ker so masla butters ena izmed boljših za navlažitev telesa. 

BUTTERS MASLO ZA TELO 

O Butterskih sem že pisala tukaj. So najboljša masla kar sem jih uporabljala za telo, kožo zelo navlažijo, nahranijo in odlično dišijo. Tudi svoj zelo suh komolec sem rešila samo s tem maslom. Trenutno uporabljam njihova masla  Belly butter, Toffee butter in Mix butter, vsa so super, samo razlikuje se vonj. Porabljen Cocoa butter diši po čokoladi. Obvezno kupim vse njihove vonje, ker je to nekaj najboljšega kar boste dale na telo. Ne pretiravam, ampak ko boste poskusile, boste vedele o čem govorim (če seveda že niste). 

MAYBELLINE THE COLOSSAL BIG SHOT MASKARA

O maskari sem že pisala, uporabljala sem njihovo navadno in ekstra črno verzijo. Maskara mi je zelo všeč poudari trepalnice, jih loči, da volumen. Všeč mi je tudi njena zlata embalaža. Kupim jo ponovno.

MY BURBERRY MY BLUSH PARFUM

O parfumu sem na blogu že pisala, zelo mi je všeč njegova embalaža in seveda sam parfum. Zelo lepo diši in je dolgo obstojen. Definitivno kupim ponovno. 

Bi želeli tudi v prihodnje objavo o porabljenih izdelkih?

Lep dan, Helena 

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts