CREATEURS DE MONOI KREMA IN MICERALNA VODICA ZA OBRAZ

16:57


Kremo in miceralno vodico sem kupila v dm drogeriji, za kremo sem odštela 11,59€ za miceralno vodico pa 4,99€.

Kremo sem že uporabljala leta 2017 in mi je bila všeč zato sem nakup ponovila. Sprobala sem že veliko krem za obraz, vendar sem redkokdaj kremo tudi ponovno kupila, kar pomeni, da mi mora biti krema res všeč, da se odločim za ponovni nakup, seveda enako velja tudi za druge izdelke. Imam mešan tip kože, včasih se mi pojavijo tudi mozolji, vendar po dveh dneh že izginejo.

Monoi krema je vlažilno hranilna krema, ki uravnava vlago v koži ter spodbuja obnavljanje kožnih celic. Olje Monoi de Tahiti ima izjemne učinke vlaženja, učvrsti in gladi površino kože. Karitejevo maslo dodatno vlaži kožo in ji vrača elastičnost. Vse napisano drži za mojo kožo, vse kreme katere so bile bolj hranilne so mi zmastile kožo, razen Monoi krema je ne, moja koža je lepo navlažena. Sestavinsko pa ni primerna za masten tip kože, odlična je za suh tip kože.


Miceralna vodica dobro odstrani makeup iz obraza, pri očeh se je treba malo bolj potruditi. Načeloma na očeh vedno uporabljam odstranjevalec očesnih ličil od Afrodite, na katerega prisegam, vendar sem morala vseeno poizkusiti. Miceralna vodica mi oči ni razdražila, niso me pekle ali se solzile. Kot piše na embalaži vodica res ne zateguje obraza in ne pušča mastnega občutka na koži.


Krema in miceralna vodica odlično dišita, tako da bom ponovila nakup obeh.  Želim preizkusiti še njihov šampon in balzam za lase.

Ste kozmetiko Monoi preizkusile tudi ve? Kako ste bile zadovoljne?

Lep dan, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts