NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2018

15:11

Spet je leto naokoli in kot prva objava, za katero lahko rečem, da je že stalnica so najljubši izdelki preteklega leta. 

Vsem želim srečno in zdravo novo leto 2019! Sedaj pa k izdelkom.



TOO FACED SUGAR COOKIE PALETKA

Je ena izmed mojih najljubših paletk in nasploh makeupa, ki ga imam. Ko sem jo videla na spletu sem jo morala takoj imeti. Ker je paletka iz božične kolekcije, je bila ta omejena izdaja. Dobesedno sem obrnila cel internet, da sem jo našla, ker je bila povsod razprodana. Paletko sem naročila na spletni strani selfridges.com in lahko rečem, da sem imela srečo, ker sem dobila zadnjo in potem ni bila več na zalogi. Za paletko sem odštela 22 £. Paletka diši po piškotih in tudi na paletki so narisani piškoti, res najlepša embalaža. Je pigmentirana, senčke se tudi lepo zabrisujejo, ker je paletka manjša, je primerna za potovanja in lahko jo daš v torbico.Vsebuje 8 senčil in ogledalce.





TOO FACED SHADOW INSURANCE PRIMER ZA SENČILA

Preizkusila sem že veliko primerjev za senčila, vendar se ni noben tako dobro odrezal kot Too Faced Shadow Insurance. Senčila se obdržijo čez cel dan, ne izbrišejo se niti malo. Ja res je, da me je znamka Too Faced totalno navdušila. Primer je stal 17 £, kupila sem ga na cult beauty. 


ERBORIAN CC, BB IN MATTE KREMA

O znamki sem že pisala, če te zanima klikni tukaj (klik). Torej redno uporabljam njihovo CC in BB kremo, ker naredita naravni videz in se dolgo obdržita. Matte krema je pa odlična za matiranje kože.



ESSENCE HO!HO!HO! PALETA

Kupila sem jo v Tuš drogeriji, le iz firbca, ker sem zanjo slišala same pohvale. Cena 8,50€. Vsebuje 9 senčil, ki so odlično pigmentirana, iskreno me je zelo presenetilo, ker nisem pričakovala to od znamke Essence. Senčila se tudi dobro obdržijo. 





DIAMONDEE UMETNE TREPALNICE

So last makeup artistke Doroteje Premužič. Kupila sem trepalnice model Anaya, katere so najbolj naravne. Stanejo 29€, ampak so res kvalitetne trepalnice. Zelo lahko se nanašajo, na očeh niso moteče, uporabiš jih lahko od 30x ali več. Kupiš jih na strani diamondee-makeup.com.




ORIFLAME SWEDISH SPA GLINENA MASKA

Ima zelo prijeten vonj, po njej je koža mehka in lepo očiščena. Uporabljam jo 2x na teden, na obrazu jo pustim okoli 5 minut, nato sperem s toplo vodo. V kompletu je tudi kot nekakšna parna kopel, katere ne uporabljam. 





To olje tako diši, se hitro vpije v lase, ne naredi mastnih las. Lasje so sijoči. Moje najljubše olje za lase. 




COCO&EVE LIKE A VIRGIN MASKA ZA LASE

Imam sicer njihov tester, katerega sem prejela na spletni strani cult beauty, kot darilo pri nakupu. Maska ima vonj po kokosu in figah. Lasje so neverjetno mehki, sijoči in dišeči. Ko porabim tester, si kupim njihovo masko v originalni embalaži. 



AFRODITA ORGANIC ARGAN BOGAT BALZAM ZA TELO 

Uporabim ga po tuširanju in sicer po celemu telesu. Koža je dišeča, nahranjena, mehka. Linija argan je namenjena suhi koži. Afrodita preprosto navdušuje. 




S.OLIVER BLACK LABEL WOMEN PARFUM

Diši zelo lepo po sladkem in je tudi obstojen. Cena za 30ml v Mullerju je 19,99€.



Kateri izdelki so pa tvoji najljubši?

Pozdravček, Helena 



You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts