AFRODITA 100% SPA ORGANIC ARGAN LINIJA

16:38

Argan, dragocen vir lepote in zdravja, izhaja iz eksotičnega Maroka. Drevo, na katerem raste je pravi fenomen, ko enkrat odmre lahko namreč po sedmih letih ponovno oživi.

Kozmetika Afrodita je z razvojem nove SPA linije želela v ospredje postaviti zdravje kot vrednoto in način življenja.

Nov SPA program omogoča pobeg v oazu miru, ki nudi negovalno harmonijo in zagotavlja notranje ravnovesje telesa in duha. Izdelki, razdeljeni v 5 linij, predstavljajo negovalne rituale, ki vsakodnevno nudijo koži vse tisto kar potrebuje ter jo ohranja zdravo in srečno.

Jaz uporabljam Organic Argan linijo nad katero sem navdušena!



KREMA ZA PRHANJE + MASKA

Vsestranski izdelek z ekološkim arganovim oljem kožo bogato nahrani, spodbuja njeno regeneracijo, ščiti pred izgubo vlage. Koža je po uporabi nahranjena, mehka in dišeča. Cena kreme za prhanje + maske je 5,15€.



BOGAT BALZAM ZA TELO

Zaščiti kožo pred izsuševanjem ter tako poskrbi za trenutke popolnega ugodja. Uporabljam ga po vsakem tuširanju, nanesem ga na celo telo. Koža je noro mehka, dišeča in nahranjena. Cena bogatega balzama za telo je 5,15€.



NEGOVALNO OLJE

Kapljice ekološkega arganovega olja, ujete v stekleničko, ki navduši s svojimi izjemnimi negovalnimi lastnostmi. Kožo navlaži, nahrani, hitro se vpije v kožo in všeč mi je ker ne pušča mastnih sledi na koži. Cena negovalnega olja je 4,20€.



Izdelki so res vredni pohvale, ker so res fenomenalni. Si tudi ti preizkusila Organic Argan linijo?

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts