MAKEUP REVOLUTION FORTUNE FAVOURS THE BRAVE PALETA REVIEW + SWATCHES

11:26

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave paleta senčil je bila ustvarjena z Britansko beauty blogerko, sama je zasnovala paletko, izbrala barve in postavitev senčk. Zelo mi je všeč embalaža paletke, katera je mat zlata, krogec v sredini ima zlat odsev.




Paletka vsebuje 30 senčil, od matt, šimrastih in perlastih, pigmentacija senčil je kar dobra, temni odtenki v tej paletki so zelo pigmentirani, nekateri svetli srednje pigmentirani.
Paletka je cenovno zelo ugodna, vsebuje res veliko barv, od peachy barv, zelenih, modrih, zlatih, roza, vijoličnih, belih do kožnih. Z njo lahko ustvariš veliko makeup videzev. Senčke se med seboj lepo zabrisujejo in zgledajo lepo na očeh. Šimraste odtenke ponavadi nanašam kar z prstom na veko, ker so tako lepše pigmentirane. Paletka vsebuje tudi veliko ogledalo in obojestranski čopič, kateri se razlikuje od preostalih paletk. Namreč v večino paletk dobiš čopič z gobastim aplikatorjem. Na eni strani je čopič za nanašanje senčil s tapkajočimi gibi ali da nanasemo senčilo na spodnjo veko, na drugi strani pa čopič za zabrisovanje, čopič sem že preizkusila in je vredu, ampak ponavadi ne uporabljam čopičev iz paletk, ker imam dovolj čopičev.


In še swatchi vseh barv:
Prva vrstica:


Druga vrstica:


Tretja vrstica:


Četrta vrstica:


Imaš tudi ti to paletko? Kako si zadovoljna z njo?

Pozdravček,Helena

You Might Also Like

1 komentarji

Popular Posts