MOJI TOP PUDRI

15:20

Danes pišem, katere so moje najboljši tekoči pudri.

Bourjois healthy mix serum je super puder, ker ne naredi maskastega videza, je ravno dovolj prekriven, obdrži se dolgo časa, sama ga imam v odtenku 53 light beige, puder se lepo zabrisuje z čopičem, gobico ali prsti, ne zaide v pore, da lep naravni videz. Stane okoli 9-10€.

Ex1 invisiwear liquid foundation, je znan po celem svetu, uporabljajo ga svetovne znane zvezdnice in makeup artistke, je zelo popularen puder, zato sem ga kupila tudi jaz, je kar cenovno ugoden, imam ga v odtenku F100 kateri je najsvetlejši odtenek, ima oliven podton, je zelo prekriven, ampak kljub temu ne naredi maskastega videza, dolgoobstojen in lepo izpade na koži. Stane 15,95€.

Revlon cosmetics colorstay je puder kateri je obstojen do 24 ur, naredi lep videz, lepo prekriven in ne naredi maskastega videza, imam ga v odtenku 180. Se lepo zabrisuje. Ima zaščitni faktor 20. Stane  okoli do 13€.



Swatchi odtenkov od leve proti desni: Bourjois healthy mix serum 53 light beige, ex1 invisiwear liquid F100, Revlon colorstay 180.



Pozdravček, Helena



You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts