MOJI NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2016

19:51

Punce pozdravljene, v današnji objavi si lahko preberete kateri so moji najljubši izdelki leta 2016.

V letu 2016 sem nakupila kar nekaj makeupa, vendar sem se odločila, da bom letos pisala bolj ocene izdelkov.

FREEDOM PROSTUDIO VLAŽILNA KREMA

Kot že samo ime pove je ta krema zelo vlažilna, uporabljam jo tudi na strankah z suho in mastno kožo. Krema kože ne masti, vlaži cel dan, zelo lepo diši, uporabljam jo tudi pred nanosom makeupa. Kupila sem jo na ličila.si, stane 10,95€.



SLEEK CONTROL SHINE&PRIME

Gre za primer oz. podlago za pod puder. Primer kontrolira sijaj pri mastni koži, da se ne masti toliko, pri tem primerjem se puder obdrži dlje časa. Koža je po njem svilnata in gladka. Je bolj goste teksture. Kupila sem ga na strani ličila.si, stane 10,99€.



MAYBELLINE BABY SKIN

Gre za dupe od Benefit professional primerja, koža je svilnata, gladka, prijetna na otip, puder se obdrži dlje časa, lepo zapolni pore pod očmi. Kupila sem ga na spletni strani salma. si , ker ga pri nas v drogerijah ni, stane nekaj čez 5€.



EX1 INVISIWEAR LIQUID FOUNDATION

Imam ga v odtenku F100, kateri je tudi najsvetlejši odtenek. Puder ima oliven podton, je primeren za vse tipe kože,je dolgo obstojen, prekriven, všeč mi je, ker ne naredi maskastega videza oz. videza da se točno vidi, da imaš nanesen puder, se zelo lepo zabrisuje. Ta puder uporabljajo tudi zvezdnice in priznane vizažistke.  Kupila sem ga na tuji strani lookfantastic.com, stane 15,95€



REVLON COLORSTAY PUDER

Imam ga v odtenku 180 sand beige za normalno do suho kožo, ravno dovolj prekrije zame, ker nimam problematične kože. Obdrži se res zelo dolgo časa, ne poudari por, in ne naredi "cakey" videza kar je super. Kupila sem ga v tuš drogeriji, stal je 12,99€.



SLEEK PROFESSIONAL FINISHING POWDER

Je primeren za vse tipe kože in vse tene, lepo zafiksira, ne naredi pudrastega videza, je brezbarven, čeprav je v škatljici videti oranžen, ko se zabriše nima barve, če se mi čez dan koža zmasti, samo narahno nanesem puder čez in lepo popije odvečno maščoba, ki jo je sicer malo. Kupiš ga na ličila.si, stane nekaj čez 12€.




RIMMEL MATCH PERFECTION KOREKTOR

Imam ga v odtenku 010 ivory, ker je odtenek svetel, ga uporabljam za osvetljevanje. Korektor zelo lepo osvetli, ne zleze v gubice in se obdrži dolgo časa, ne izgleda cakey. Kupila sem ga na salma. si, stal je nekaj čez 2€.



MAYBELLINE FIT ME KOREKTOR

Je super korektor, aplikator ima v obliki lip glosa, imam ga v odtenku 15, kateri je najsvetlejši odtenek, tako da ga uporabljam za osvetljevanje, za obrazu izgleda lepo, ne zleze v gubice, ne naredi cakey videza. Ker ga spet žal pri nas ni, sem ga naročila na salma.si ,stal je nekaj čez 5€.


NANSHY MAKEUP BLENDING SPONGE

Je odlična gobica ker je 4v1,Ravna površina je odlična za tapkanje pod očmi in nanos korektorja, spodnji zaobljen del je popoln za nanos tekočega pudra na večje površine obraza (lica, čelo, brada). Konica je perfektna za prekrivanje drobnih nepravilnosti. Gobica se lepo odbija po obrazu in naredi lep naraven videz. Kupila sem jo na spletni strani click2chic.si, stane 7,49€.



ESSENCE MAKE ME BROW

Je gel s katerim boš svoje obrvi fiksirala in jim dala malo barve. Je dupe na Benefit give me brow, krtačka je zelo majhna, tako da si lahko z njo zelo precizen, obrvi ostanejo na mestu cel dan. Kupila sem ga v dm, stane mislim da 2,79€.



MAKEUP REVOLUTION PALETA SALTED CARAMEL

Je dupe na too faced chocolate semi sweet paleto, senčke so zelo pigmentirane, nasploh so mi všeč barve v tej paletki, paletka zelo lepo diši po sami karameli. Kupila sem na ličila.si, stane 10,95€.



ANASTASIA BEVERLY HILLS CONTOUR KIT

Gre za paletko, ki se uporablja za senčenje in osvetljevanja obraza, imam jo v odtenku light/medium, paletka je pigmentirana, ima tri odtenke za osvetljevanje, z rumenim, roza podtonom, in senčko, ki ima sijaj (uporabljam kot osvetljevalec), tri odtenki za senčenje, z rdečkasto opečnatim podtonom, en hladni podton, en z oranžnim podtonom. Paletka je kar draga, ker gre za high end kozmetiko, jaz sem zanjo odštela 45€, kupila v Sephori.



MAKEUP REVOLUTION ULTRA  BRONZE

Gre za bronzer, kateri ima hladen podton, lepo izpade na koži, da zelo lepo barvo, je moj najljubši bronzer in ga uporabljam konstantno. Kupila sem ga na ličila.si, cena je okoli 5€.



FREEDOM CONTOUR STICK

Mi je všeč zato, ker ima tanko palčko, s katero lahko precizno konturiraš nos, lička,  je kremen in se zelo lepo in hitro zabrisuje, na koži da lep videz. Stick sestavljata dve palčki: svetla za osvetljevanje obraza, temna: za senčenje obraza. Imam ga v odtenku fair, je pa v več odtenkih.  Kupila sem na ličila.si, cena je okoli 8€.



RIMMEL PROVOCALIPS 16H KISS PROOF  LIP COLOUR

So moje najljubše šminke. Imam v dveh odtenkih. Je zelo obstojna tudi dva dni, če jo ne odstraniš z oljnim odstranjevalcem. So vodoodporne, odporne na hrano, pijačo, poljube. Šminka je prijetna za nosit. Je iz dveh delov tekoča šminka in lip balzam. Definitivno jo kupim v vseh odtenkih. Kupila sem jo na tuji spletni strani lookfantastic.com, ena stane 8,95€.



MAC ŠMINKA Z MAT UČINKOM

Že dolgo sem si želela preizkusiti  Mac šminke, ker so v samem vrhu, je svetovno priznana znamka, katera je dražja ampak se splača. Imam jo v odtenku russian red, katera je temno rdeča barva( žal na sliki ni tako lepo videti odtenka), je prijetna na ustnicah, te šminke so noro pigmentirane in obstojne, ustnice vlažijo, čeprav je šminka mat ustnic ne izsuši. Za šminko sem odštela 20€, kupila sem jo v trgovini MAC v Zagrebu.



KYLIE LIP KIT

Je tekoča šminka, ki se na ustnicah posuši, tako da je mat. Te šminke je zasnovala Kylie Jenner. V škatljici dobiš lip liner in tekočo šminko. Šminka je prijetnega vonja, pigmentirana, malo izsušijo ustnice, ampak ne preveč . Šminko sem kupila na uradni strani kylie cosmetics, za vse skupaj sem plačala 50€.



MAC FIX PLUS SPREJ

 Isto kot šminko sem tudi ta izdelek že dlje časa želela stestirati. Gre za sprej, ki ga posprejaš na obraz po končanem makeupu. Sprej zelo lepo diši, in odstrani tisti pudrasti videz oz. da izgleda na obrazu naravno. Všeč mi je tudi, ker lepo prši in ne gre ven v kapljicah. Kupila sem ga v trgovini MAC v Zagrebu, za sprej sem odštela 22€.



KELL A PUDER ČOPIČ ZA ZABRISOVANJE PUDRA

Je najboljši čopič za zabrisovanje tekočega pudra, kar sem jih preizkusila. Ščetine so zelo na gosto, tako da lahko lepo in hitro zabrišeš puder, ustvari tudi bolj naraven videz pudra, ščetine ne odpadajo ven kar je super. Tudi čiščenje tega čopiča je lahko. Kupila sem ga na strani ličila.si, stane 14,95€.



SIGMA ČOPIČA

Sigma so zelo priznani čopiči in so v svetu na vrhu. So tudi dražji, ampak so vredni. F86 uporabljam za zabrisovanje korektorja pod očmi, E36 gre za čopič za zabrisovanje, ker je tako zelo tanek lahko precizno naneseš in zabrišeš v očesno gubo. Oba čopiča sta zelo mehka, lahka za čiščenje, ščetine ne odpadajo ven, sta zelo kvalitetna. Oba čopiča sem kupila na strani ličila.si , F86 sem odštela nekaj čez 25€, za manjši čopič E36 pa 14,95€.



CIEN FACIAL TONER

Je za odstranjevanje makeupa na obrazu, zelo lepo diši, hitro in nežno odstrani makeup, kar me je presenetilo, ker je poceni. Koža je na otip mehka. Gre za Cien kozmetiko, katero lahko kupiš v Lidlu, za odstranjevalec sem odštela 1,39€.


TAFT HEAT PROTECTION SPRAY

Gre za sprej, katerega posprejaš na lase, pred vsakim toplotnim oblikovanjem las. Lase zaščiti, na otip so mehki, gladki, sijoči. Uporabljam ga tudi, pred česanjem las, lasje se po tem spreju lepo razčesejo. Kupila sem ga v Tuš drogeriji, stal je okoli 6€.


LOREAL ELNETT DE LUXE HAARSPRAY

Gre za lak za lase, ki je neparfumiran, las ne zlepi skupaj, niso trdi in se ne mastijo. Po tem spreju so lasje gladki in sijoči, na laseh izgleda tako, kot da bi imel nanesene bleščice ,kar je zelo lepo videti. Frizura se s tem lakom za lase obdrži dolgo časa. Žal se tega laka za lase pri nas ne dobi, sama sem ga naročila na strani salma.si ,stal je nekaj čez 7€.



Kateri so pa tvoji najljubši izdelki?? Uporabljaš katerega izmed teh??


Pozdravček, Helena



You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts