NAJLJUBŠI IZDELKI LETA 2023

15:14

 Leto je naokoli in je pred vami je prva letošnja objava o najljubših izdelkih preteklega leta. V objavi je tudi nekaj izdelkov katere sem že predstavila, nekaj pa je novih. Vse moje objave o najljubših izdelkih prejšnjih let najdete tukaj(klik).



AFRODITA PROFESSIONAL ČISTILNE PENE & TONIKI

Čistilne pene in tonike uporabljam že od leta 2021 vendar jih še nisem na blogu nikoli predstavila, tisti, ki pa me spremljate na instagramu pa ste izdelke že videli.

Čistilna pena Clean up & tonik Clean up hyaluron 

Clean up camomile sensitive čistilna pena je primerna za vse tipe kože tudi občutljivo. Kožo odlično očisti in razmasti ter jo pri tem ne izsuši. Nežna pena z izvlečkom kamilice kožo pomirja ter ne draži oči. Uporabljam jo tudi za čiščenje podaljšanih trepalnic. 

Hyaluron tonik intenzivno in dolgotrajno vlaži kožo, lahko ga uporabljamo tudi večkrat na dan. Koža po toniku je sijoča, zdravega videza ter navlažena. Vsebuje 100% hialuronsko kislino. Tonik iz Clean up linije je moj najljubši tonik kar sem jih preizkusila.

Čistilna pena Pure Skin solution & Adstringentni tonik

Ker imam sama mešano/mastno kožo je ta čistilna pena in tonik primerna za moj tip kože. Na koži deluje antibakterijsko, jo ne izsuši in koža se manj masti. Vsebuje eterično olje čajevca, mlečno kislino.

Tonik deluje antimikrobno ter kožo vlaži, vsebuje niacinamid, ki pomaga pri zmanjševanju pojava mozoljev ter ogrcev. 

Čistilna pena Peel Re-new 

Kožo očisti, jo razmasti ter jo pri tem ne izsuši. Primerna je za normalno do mastno kožo. Sama jo uporabljam samo za obraz in ne za odstranjevanje očesnega makeupa, ker mi oči malo draži.



FILORGA KREMA ZA OBRAZ & AFRODITA KISIKOV SHOT

Filorga Time Filler 5XP gel krema je francoska znamka, kupila sem jo v parfumeriji Douglas. Krema mi je bila všeč že takoj ko sem jo prvič preizkusila. Je tudi edina krema, katera mi kože ne zmasti, se hitro vpije in kožo rahlo matira, odlična je tudi za pod makeupom. Krema vsebuje cink, niacinamid, vitamin C in je sestavinsko odlična krema. Cena te kreme je 75€, v prihodnje pa si želim preizkusiti še njihov serum iz iste linije. Krema je primerna za mešan/masten tip kože. Po dolgem iskanju in preizkušanju ostalih krem sem našla kremo katera mi ustreza.

Afrodita Professional Instant Oxygen power shot je lahkotni koncentrat, ki deluje kot super aktivator, spodbuja nastanek kolagena, izboljša teksturo kože. Koža je po uporabi sijoča, nahranjena, koncentrat pa kožo poživi in jo obnavlja.



LOREAL SPF 50+ FLUID

O tem fluidu z zaščito pred soncem sem že pisala, več si lahko preberete tukaj. Fluid mi je všeč, ker se sproti vpija, na obrazu ne pusti belega filma in je odličen za pod makeup. 



AFRODITA PROFESSIONAL SOUFFLE MASKA ZA TELO, KREMA ZA ROKE & GEL ZA PRHANJE

Maska za telo z vonjem bele čokolade je lahkotne teksture, katera na koži pusti mehak svilen občutek ter čudovito diši. Kožo vlaži, vsebuje kakavovo maslo. 

Krema za roke happy holiday je božična izdaja kreme za roke, katera ima vonj po sladki vaniliji in karameli. Lepo navlaži suhe roke in jih intenzivno neguje.

Gel za prhanje vsebuje bleščice, je bogat z vitaminom E, kožo vlaži, gladi ter čudovito diši.



LI QUANDISA BY LUXURY INTIMATE INTIMNO OLJE

O tem intimnem olju sem pisala že leta 2022, več si lahko preberete tukaj. Od kar uporabljam to olje nimam več vnetij. Vreden denarja!



KERASTASE ŠAMPON IN OLJE ZA LASE

Kerastase šampon iz linije Genesis je narejen za krepitev las. Odkar uporabljam ta šampon mi lasje manj izpadajo in je edini šampon , ki naredi razliko. Temeljito očisti lase in lasišče ter pomaga zmanjševati mastnost lasišča. Vsebuje planiko, ki vlaži lasna vlakna in ingver kateri podpira mikrocirkulacijo lasišča.

Kerastase Elixir Ultime olje za lase je narejeno za barvane lase. Olje se hitro vpije, las ne obteži in jih ne zmasti, lasje so pa tem olju lepi, sijoči in negovani. Vsebuje arganovo olje, koruzno olje, pracaxi in kamelijevo olje ter izvleček cesarjevega čaja.



MAKEUP IZDELKI

Loreal pro xxl lift maskara je moja najljubša maskara kar sem jih preizkusila. Ima dve krtački št.1 je za volumen in podaljšanje trepalnic, št.2 pa za vihanje trepalnic. Je tudi dolgobstojna in se ne kruši. Maskara se ne razmaže  in na trepalnicah ni grudic.




Loreal prime lab 24h matte seller je primer za obraz, kateri obraz matira in je primeren za mešano/mastno kožo. 

Fenty Beauty Pro Filt'r Instant Retouch primer za obraz naredi kožo gladko, podaljša obstojnost makeupa ter je primeren za vse tipe kože, puder se lepše nanaša in koži da učinek retuširanja. Je najbolj univerzalen primer znamke Fenty Beauty. 

Mac Frosted Blur Face Primer je primer za obraz. Kožo vlaži ter preprečuje mastenje kože in zagotavlja žametni mat zaključek. Primer ima hladilen učinek, je gelaste teksture modre barve, vendar se ob stiku s kožo spremeni v prozorno barvo, koži da "blur" efekt. 



Mac Locked Kiss Ink tekoča šminka je dolgoobstojna šminka, katera se na ustnicah posuši. Je zelo pigmentirana, vsebuje kokosovo olje, karitejevo maslo ter pasijonko. Ima poševni stožčasti aplikator, kateri zagotavlja natančen nanos. Šminka na ustnicah ni suha, imam jo v odtenku poncy. 

Mac osvetljevalec soft & gentle je moj naljubši osvetljevalec kar sem jih preizkusila, omenila sem ga že večkrat. Popoln odtenek, žametna tekstura ter dolgoobstojen. Uporabljam ga že od leta 2017.

Mac Studio Fix pro set + blur puder v prahu je lahek, se ne useda v gubice ter je dolgoobstojen, primeren za vse tipe kože.



Mac colour excess barvica za oči linije Richarda Quinna je spomladanska kolekcija ličil, kupila sem barvico katera mi je zelo všeč saj je dolgoobstojna, lepo se nanaša in se ne razmaže. Imam jo v odtenku mint crush.

Indy Beauty šminke, lip glossi ter barvice za ustnice

O tej znamki sem na blogu že pisala, objavo si lahko preberete tukaj. Šminke so obogatene s karitejevim maslom, ricunosovim oljem ter vitaminom E. Imam ju v odtenku blondie ter fearless, lepo se nanaša in je obstojna. Lip glossi: ob nanosu se na ustnicah čuti prijeten hladilni učinek, kar poskrbi za bolj polne ustnice, vsebuje hialuronsko kislino. Ustnice lepo neguje, tekstura je nelepljiva ter lahka. Je moj najljubši glos kar sem jih preizkusila. Imam jih v odtenkih moonlight in champagne glow.




Barvice za ustnice Indy Beauty so moje najljubše barvice saj so kremne, obstojne in visoko pigmentirane. Na ustnicah niso suhe kar me je motilo pri ostalih barvicah. Imam jih v odtenkih red velvet in blondie original.



Benefit Holla bronzer je moj najljubši bronzer, uporabljam ga že kar nekaj časa. Je popolne barve saj ni preoranžen, je zelo obstojen in pigmentiran. Lepo se zabrisuje in se ga da lepo slojiti.

Laura Mercier puder v prahu je kultni puder dobitnik večih nagrad, je transparentne barve in na fotografijah ni flashbacka. Zagotavlja 16 urno matiranje kože, je lahek na obrazu, se ne vsede v gube ter razne nepravilnosti in ne izgleda "cakey".

Essence make me brow gel za obrvi uporabljam že od leta 2016, obrvi lepo fiksira na mestu in jim doda malo barve. Krtačka je zelo majhna, tako da si lahko z njo zelo precizen.



 Morphe micro brow pencil je svinčnik za obrvi s precizno ozko konico, s katero lahko obrvi odlično dorišeš, na drugi strani svinčnika pa je krtačka s katero lahko obrvi počeseš. Svinčnik je dolgoobstojen ter se ne razmaže. Imam ga v odtenku java. 

Shiseido Modern Matte powder lipstick je dolgoobstojna šminka, ki ustnice zelo vlaži in je lahka na ustnicah. Občutek šminke na ustnicah je kot, da bi imel namazan balzam za ustnice. Imam jo v odtenku 503 nude streak, katera ima rjav podton in je vrhunski odtenek nude šminke zame. 



Inglot X Diamondee Illuminizing face & body mist je bleščeča meglica za obraz in telo, koži zagotovi dodatno hidracijo, uporabljam jo za osvežitev obraza ali za obstojnost ličil. Koži da sijoč zaključek saj vsebuje bleščice in čudovito diši. 

Kateri so pa tvoji najljubši izdelka leta 2023?


Lep dan želim, Helena 

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts