MAC FROSTED FIREWORK BOŽIČNA KOLEKCIJA LIČIL 2020

20:01

Kolekcija Mac Frosted Firework je navdihnjena z zimskih ognjemetom, ki se pojavi na nebu v vsaki pravljici, embalaža je čudovite roza bleščeče barve.


Presenečenje, veselje in lepota zimskega ognjemeta so izraženi z bleščečimi barvami. Ličila so kot nalašč za čudovite zabave.

FROSTED FIREWORK ŠMINKA

Zagotavlja takojšen sijaj in takojšnjo hidracijo na ustnicah, imam jo v odtenku Once Bitten, Ice Shy katera je lepe belo srebrne barve z bleščicami, na ustnicah je zelo prijetna, vlažilna. Kupila sem jo v Macu, stala je 23€.


FROSTED FIREWORK LIPGLOSS

Pigmentiran in izredno sijoč lipgloss z jojobinim oljem pomaga da so ustnice mehke in navlažene. Kupila sem ga v odtenku Twinsies! na LookFantastic, kateri je čudovite bleščeče barve, stal je 16,50£.


FROSTED FIREWORK EXTRA DIMENSION FOIL SENČKA ZA OČI

Visoko pigmentirano senčilo s shimmer metalik zaključkom, je obstojno senčilo, katero bo odlično za vse smokey eye makeupe, novoletni makeup. Imam v odtenku Silver bells je čudovite srebrno sive barve, kupila sem na LookFantastic odštela sem 17,50£.


FROSTED FIREWORK POWERPOINT DVOJEN SVINČNIK ZA OČI

Svinčnik za oči je vodoodporen v ekskluzivni biserni in metalik barvi, je zelo kremen in se ga da lepo nanašati, je obstojen in čudovite srebrno vijolične barve, v odtenku Short Fuse/ Be Cool BB, stal je 16,50£ kupljen na LookFantastic.


FROSTED FIREWORK EXTRA DIMENSION SKINFINISH OSVETLJEVALEC

Del omejene izdaje Frosted Firework se ponaša z ekskluzivno teksturo in zagotavlja ultra svetleč zaključek. Drobno mleta formula osvetljevalca poudari višje točke obraza in ustvari dimenzijski videz s čudovitim sijajem, kot nalašč je primeren za praznovanja v matirano roza embalaži z bleščečimi kovinskimi poudarki. Imam ga v odtenku Flare For The Dramatic, kateri je zlato bronast odtenek. Kupila sem ga na LookFantastic stal je 27£.



Že od nekdaj sem oboževala Mac, sedaj pa me je še bolj navdušil!  

Ste tudi ve kupile omejeno božično izdajo od Maca? 


Lep dan želim, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts