FENTY BEAUTY GLOSS BOMB LIP GLOSS

14:22

Fenty Beauty je kozmetična blagovna znamka ustanovljena v Ameriki leta 2017. Znamko je ustvarila pevka Rihanna. Znamka Fenty Beauty je postala popularna po njihovem Pro Filt´R pudru kateri ima kar 50 odtenkov. Namen ponudbe toliko različnih odtenkov je, da se znamka razlikuje od drugih brandov, kateri nimajo takšen širok nabor odtenkov. Znamka Fenty Beauty je bila uvrščena med najboljše odkritje leta 2017.



Ker sem na spletu prebrala ogromno pohval sem se odločila za nakup. Na spletni strani Harvey Nichols sem kupila dva njihova lip glossa. 


En lip gloss je stal 20€ + poštnina, katera je bila 9€. Imam odtenka sweet mouth, kateri je nežno roza in odtenek fenty glow kateri je nude roza in malenkost povleče na rjavo. 


Všeč mi je njihova embalaža ker je čisto drugačna kot pri ostalih znamkah. Njihov aplikator je malce debelejši, kot pri ostalih lip glossih, vendar mi je všeč. Čeprav nikoli nisem marala lip glossov so mi zelo všeč. Lip gloss ni lepljiv, je dolgoobstojen, lepe barve ter občutek na ustnicah je kot da imaš nanesen lip balzam. Zelo prijeten in odličen. 


Fenty Beauty Gloss Bomb prinaša eksploziven sijaj v sedmih univerzalnih odtenkih, kateri so popoln zaključek vsakega videza. Lip glossi vsebujejo karitejevo maslo. Njihov vonj je sladek, diši po breskvi in vaniliji.


Original znamko Fenty Beauty najdete samo v Sephori, Harvey Nichols in Boots.

V prihodnosti imam namen nakupiti še več njihovih produktov. 

 Ste preizkusile tudi ve Fenty Beauty? Kako ste zadovoljne?


Lep dan želim, Helena 

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts