ESSENCE KOLEKCIJA POMLAD/ POLETJE 2019

19:09



 V test sem prejela tri izdelke. Essence you work better vodoodporno maskaro, G' day Sydney paletko in shine last & go lak.

G' DAY SYDNEY PALETA SENČIL

Vsebuje 9 senčil, zemeljske tone. Čeprav ne nosim modrih in zelenih senčil sem preizkusila in so super za videti. Senčke so pigmentirane ok, nekatere bolj nekatere manj. Najbolj je pigmentirana temno rjava, obe modri in zelena. Najsvetlejši odtenki bi lahko bili bolj pigmentirani. Senčila so se pet ur obdržala super, potem so se začele izbrisovati in malenkost zlezle v gubo, nisem pa uporabila nobenega primerja. Preizkusim tudi s primerjem in poročam. Senčila imajo tudi nekaj fall outa. Cena paletke je 7,49€.
Prvi vtis paletke : 6/10




YOU BETTER WORK! VOLUME & CURL MASKARA

Ima ukrivljeno krtačko. Maskara se dobro obdrži in ne pusti tistih pikic po licih. Trepalnice mi podaljša, razdeli in da volumen, čeprav bi ga sama želela še malenkost več, ker mi je všeč tak videz.
Sicer je nisem preizkusila za fitnes, da bi videla kako se obnese tam, ker na maskari piše gym-proof. Poročam še takrat. Cena maskare je 3,29€.
Prvi vtis maskare : 9/10




SHINE LAST & GO LAK ZA NOHTE

Imam ga v odtenku 04 millennial pink, kateri je lep nežen rožnat odtenek. Uporabila sem ga na nohtih na nogah, ker na nohtih na rokah uporabljam samo gelish oz.gel. Nanesla sem dva sloja, da sem dobila želeno pigmentacijo barve. Lak se je tudi hitro posušil, kar je super. Ima lep sijaj in se lepo nanaša. Nova formula lakov mi je bolj  všeč kot prejšnja. Poročam še o obstojnosti. Nameravam kupiti še fame fatal odtenek, kateri je rdeče barve, katera je tudi moja najljubša barva. Cena laka je 1,69€.
Prvi vtis laka za nohte : 10/10




Izdelki bodo na poličkah drogerij v začetku marca.

Pozdravček, Helena



You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts