ERBORIAN KOREJSKA KOZMETIKA

15:23

Erborian je korejska kozmetična znamka, ki sta jo navdihnili tradicija in sodobnost, katerih dinamična harmonija prežema Korejo. 

Soustanoviteljica Erboriana, Katalin Berenyi, je perfekcionistka z razvitim estetskim, ženskim čutom. Pred 10 leti je v Evropo pripeljala korejski ideal popolne kože. 

Rezultat so sodobni hibridni izdelki za obraz, ki kombinirajo nego in makeup ter utelešajo Erborianov slogan ´´activator of my perfect skin´´(aktivator moje popolne kože).



Njihovi izdelki so me zelo navdušili, preizkusila sem nekaj njihovih izdelkov. 
S kozmetiko Erborian sem se prvič srečala letos na blogerskem eventu. 

CC krema in BB krema

CC krema je bele barve in ko jo razmažeš se ta obarva, prilagodi se tenu kože. Jaz jo imam v odtenku clair, kateri je najsvetlejši odtenek. Izgleda zelo naravno, poenoti ten kože. Cena 15 ml CC kreme stane 19,90€. Je tudi obstojna. Ima spf 25.

BB krema imam jo v najsvetlejšem odtenku clair. Poenoti ten kože, jo navlaži. Po osmih urah se je BB krema zelo dobro obdržala, koža se mi ni zmastila, čeprav nisem nanesla fiksirnega pudra. Ima spf 20. Cena 15ml stane 18,50€. Izgleda naravno.

Matte krema in Glow krema

Matte krema na obrazu naredi prijeten, svilen občutek in matt učinek, kar je super za mojo mešano kožo. 15ml matte kreme stane 18,50€.

Glow krema navlaži kožo, naredi jo sijočo, osvetljeno in svežo. Primerna je za vse tipe kože, primerna tudi kot osvetljevalec. 15 ml glow kreme stane 18,50€.



Konjac gobica z ogljem

Konjac gobica je izdelana iz azijske rastline, uporabljam jo za čiščenje kože. Pod vodo se zelo poveča. Čiščenje z njo je prijetno, namenjena je za nežen piling. Stane 10,90€.


Od Erborian sem preizkusila tudi BB SHOT masko, katera je kožo zelo navlažila.

Nad Erborianom sem navdušena in vam priporočam nakup.

Preizkusiti imam namen tudi njihove izdelke za čiščenje kože, serume in kreme.

Ste že preizkusile korejsko kozmetiko Erborian? Kako ste zadovoljne?

Pozdravček, Helena 



You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts