MADEROTERAPIJA REZULTATI

16:14

Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki valjčki in  lopatica.
Z valjanjem pospešuje mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti.
S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa.
Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbija maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobnih celic se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi, zaradi česa se videz tkiva izboljša.
Maderoterapija se priporoča za: 
  • odpravo celulita
  • odpravo toksinov iz telesa
  • preoblikovanje telesa
  • odpravo maščobe
  • zmanjšanje obsega
  • lepši tonus kože
  • za oblikovanje in dvigovanje zadnjice 


Kako poteka?

Uležeš se na hrbet, naolji ti noge in začne masirati. Najprej z valjčki, nato z lopatko. Zraven nog masira še zadnjico in ledveni predel. Nato se obrneš in začne z masažo na notranji strani nog, nadaljuje na trebuh in na koncu še boki. Masaža traja od 45-60 min odvisno od paketa, jaz sem vzela kar za celo telo. 
Najbolj mi je bilo neprijetno na notranji strani nog, je malenkost boleče, imela sem malo modric, katere so v 2-3 dneh izginile. 
Po terapiji sem spila od 2-3 litra vode, saj tako pospešiš limfni sistem in odpraviš maščobo iz telesa.

Cena in kam sem hodila?

Cena posamezne maderoterapije je 30€, cena desetih je 300€. Hodila sem v salon Bella kozmetične storitve v Šmarje pri Jelšah. 

Kakšni so rezultati?

Boljši tonus kože, trebuh je manjši, predel od modrca do bokov je ožji, noge so ožje, zadnjica je prizdvignjena, boki so ožji kar se vidi tudi na sliki, da se tangice ne ''vrežejo'' tako v kožo. 

Z rezultatom sem zadovoljna in bom hodila 1-2 mesečno, da rezultat ohranim. 




Pozdravček, Helena 

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts