SENSILAB PAKET KICK START REZULTATI

09:25

Pozdravljene, današnja objava bo malo drugačna. Pisala bom namreč o rezultatih paketa od Sensilab Kick Start kateri vsebuje 2x WaterOut in 2x BootBurn Active, kateri je 1-mesečni paket. Zraven sem kot darilo še prejela DVD z vajami in knjigo Prehranski načrt za gurmansko hujšanje.
V knjigi je veliko receptov, s tabo jih bom delila le nekaj.
Napitke sem kupila v trgovini Sensilab v Citycentru Celje, stanejo 49,90€. Pri njih sem kupovala prvič, tako da sem dobila 5% popust in za njih odštela 47,40€.




Recept za zajtrk:


Recept za  kosilo:                                                                                                                                     


Recept za sladico:


Sama nisem bila nikoli pristaš teh napitkov, ampak sem se vseeno odločila, da poizkusim.

S pitjem sem začela 27.04.

WaterOut vsebuje 10 vrečkic v vsaki škatlici torej 2x10 napitkov. Zmešati, ga je potrebno z 1litrom vode in spiti v dopoldanskem času, okus je malina, kateri je zelo dober za piti. Pila sem ga 20 dni zapored, nato naredila 10 dni pavze.

BootBurn Active vsebuje 15 vrečkic v vsaki škatli, torej na mesec 2x15 napitkov. Pripravila sem si ga vsak dan, vseh 30 dni in sicer po 2dl, okus je mango, kateri mi od začetka ni bil ravno všeč, ampak se ga navadiš.

Vrečkica WaterOut in BootBurn Active:



Kakšni so rezultati po 1 mesecu?

Sama rezultatov nisem opazila, še eden marketinški nateg! Če spijete na dan od 2 do 3 litra vode je učinek popolnoma isti, poleg tega sem slišala veliko kritik čez Sensilab, žal jo moram podati tudi jaz.



Bi kupila še enkrat?

Ne !!!

Si poizkusila tudi ti? Kakšen je tvoj rezultat?

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts