MOJE TOP ŠMINKE

12:45

Živijo punce, danes bom pisala o mojih top šminkah, katere nosim večino časa.


REVLON ULTRA HD MATTE LIPCOLOR

Imam jo v odtenku Devotion, katera je lepa roza barva. Šminko nosim večino časa, saj je lepo nosljiva. Šminka ima mat efekt, ampak se na tvojih ustih ne posuši. Všeč mi je njen aplikator, kateri je zelo mehak in z njim lahko šminko lepo nanešeš. Šminka je zelo pigmentirana in obstojna.

RIMMEL PROVOCALIPS 16H KISS PROOF LIP COLOUR

O tej šminki sem že pisala, ampak jo bom omenila še enkrat. Je pigmentirana, všeč mi je njen aplikator. Obstojna je od vseh šmink največ, tudi dva dni če jo ne odstraniš z oljnim odstranjevalcem ličil. Je odporna na poljube, hrano, pijačo... Šminka je sestavljena iz dveh delov, v enem je tekoča šminka, v drugem pa balzam.

MILANI AMORE MATTALLICS LIP CREME

Je najbolj drzna šminka v moji makeup kolekciji. Je neonsko roza barve, v odtenku 05 Dramattic Diva, ima zašiljen aplikator, tako da lahko šminko lepo naneseš. Je obstojna in zelo pigmentirana, z prelepim metalik leskom. Šminka se posuši do mat, ni moteča, ampak je prijetna na ustnicah. Tudi ta šminka je obstojna na poljube, hrano, pijačo...

REVLON JUST BITTEN KISSABLE

Gre za lip balzam, kateri tvoje ustnice zelo vlaži. Je obstojna nekaj časa, ampak ko ješ in piješ gre dol, šminka diši po mentolu in je super na ustnicah. Imam jo v odtenku 015 Cherish Devotion .



Katere so pa tvoje najljubše šminke?

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

1 komentarji

Popular Posts