MOJA NEGA LAS

15:38

Ker dobim veliko vprašanj, kako negujem svoje lase, kateri šampon uporabljam sem se odločila da napišem objavo o tem.

Za nego svojih las ne uporabljam nobenih dragih šamponov ali balzamov, ampak izdelke, ki se dobijo v drogerijah in so dostopni za vsako denarnico.

Če se spomnim nekaj časa nazaj lahko rečem, da sem imela zelo slabe lase, suhe, nesijoče, izpadali in se cepili. Največjo napako sem naredila, ko sem se pobarvala ombre, seveda mi je lase frizerka pobelila in zelo uničila. Pomagal mi ni noben šampon, zamenjala sem ogromno šamponov od cenejših do dražjih, vendar ni nič pomagalo. Seveda sem se tudi redno strigla, pol leta brez barvanih las z ogromnim narastkov, ker sem upala, da bodo le malo prišli k sebi.

V drogerije je takrat prišla nova kolekcija  Nivea Repair & Targeted Care šampon  za lase, več izdaj seveda, sem se odločila za nakup tega, ker sem rabila nego las,  ko sem ga prvič uporabila, so bili moji lasje tako mehki in sijoči, poleg tega še super dišijo. Uporabljam pa tudi Nivea Repair & Targeted Care balzam. Izpraznila sem že veliko stekleničk, ker je to najboljši šampon in balzam, kar sem jih preizkusila, lepo neguje lase in lasje se mi tudi manj cepijo, izpadajo, niso tako suhi kot včasih. Razlika se seveda ne opazi takoj, jaz ta šampon in balzam uporabljam že kar dolgo časa in sem do zdaj opazila kar veliko spremembo. Na vsake toliko časa si na konice dam tudi kokosovo olje, katero je odlično.

Po umivanju las si z head protectorjem od Taft pošpricam lase, sprej lase zasčiti pred toploto, po njemu se lasje lažje razčesavajo.

Na konice dam arganovo olje od Afrodite, kateri je najboljše olje do zdaj, kar sem jih preizkusila, las ne masti, lepo jih neguje, lasem pa da lep lesk.

Mislim, da je za lase ključnega pomena tudi barva za lase, da se ne barvaš prepogosto, ker barve vsebujejo veliko kemikalij. Sama se barvam na 3-4 mesece. Uporabljam pa barvo od Syoss Oleo Intense, katera ne vsebuje amonijaka.

Za česanje las pa uporabljam krtačo od Michel Mercier.

Katere izdelke pa ti uporabljaš za lase?


Pozdravček, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts