MOJIH TOP 5 PRODUKTOV

18:03



AFRODITA ČISTILNA PENA

Večno aktualne AHA in BHA kisline omogočajo večplastni piling, posledično intenzivirajo proces obnove kožnih celic ter delujejo z vsestranskim »RE-NEW« učinkom: izboljšajo strukturo epidermisa; ublažijo težave mastne, nečiste kože; omilijo pigmentne in reliefne nepravilnosti; spodbudijo sintezo kolagena in hialuronske kisline; zmanjšajo izraženost gub ter kožo opazno učvrstijo.

Čistilno peno uporabljam približno 2 meseca, potrebuješ jo zelo malo jaz uporabim eno pumpico pri vsakem čiščenju. Čistilna pena je zelo nežna, po uporabi je koža mehka, sijoča, kože pri čiščenju ne izsuši. Ker vsebuje AHA poskrbi za nežen piling, opazila sem manj ogrcev in lepšo, čisto kožo. 




MACADAMIA OIL EXTRACT ŠAMPON IN BALZAM

O tem šamponu in balzamu sem že večkrat pisala. Macadamia Oil Extract šampon za lase nežno čisti in hkrati vlaži. Šampon pomaga regenerirati lasna vlakna, ki so po umivanju zglajena in polna sijaja. Po uporabi so lasje mehki in sijoči.

Macadamia Oil Extract hranilni balzam za vse tipe las je posebno razvit za intenzivno regeneracijo in hidracijo. Edinstveni balzam lase popolnoma hrani in regenerira. Las mi ne zmasti in je moj najljubši balzam, lase so po uporabi mehki in sijoči.




KERASTASE OLJE ZA LASE

Kerastase elixir ultime olje se uporablja za vse tipe las.

Sestava:
- olje koruze
- pracaxi olje
- olje kamelije
- arganovo olje



Uporabljam ga že 2 leti in je najboljše olje od vseh katere sem preizkusila, všeč mi je ker las ne zmasti, jih nahrani, da lep sijaj in las ne obteži.


FREZYDERM SUN SCREEN SONČNA KREMA

Imam jo v neobarvani verziji. Uporabljam jo za celotno telo, čeprav je za obraz. Krema mi je zelo všeč ker je nežna, se hitro vpije, ne pušča mastnega sijaja na koži, koža je žametna po uporabi. Prav tako se sončna krema ne svaljka in ne pušča belih lis. Uporabljala sem jo tudi na morju in se je odlično obnesla.

Prednosti Frezyderm sončne kreme:

  • Second Skin tehnologija, ki ustvari občutek žametnega dotika z visoko zaščito in vitalnostjo kože (žametni učinek).
  • Mikro-prizmatični kristali, ki nudijo takojšnji učinek zakrivanja gubic in gub.
  • Na koži pusti žametni občutek.
  • Zmanjša videz gub.
  • Ne pušča bele barve ali lis.
  • Mat učinek dolgih 6 ur, brez mastne kože in sijaja (absorbira sebum).
  • Pusti koži normalno funkcijo dihanja.
  • Ohranja svojo funkcijo tudi v vodi in ob znojenju.
  • Ponuja boljšo disperzijo filtra.
  • Hiter nanos z enim dotikom.
  • Enostaven nanos tudi na območjih z brado (idealen za moške).

BELLY BUTTER MASLO PROTI STRIJAM

Belly butter je popolno maslo za preprečevanje in zmanjševanje videza strij. V maslu so združeni karitejevo maslo, cupuacu maslo in mango maslo. Takšna kombinacija deluje proti strijam, saj pripomore k povečanju prožnosti kože. Karitejevo maslo kožo nahrani in gladi, cupuacu maslo nase veže vlago iz zraka in zaščiti kožo pred izgubo le te, mango maslo pa jo ohranja dlje časa mastno, kar je bistveno, da preprečimo strije. 

Maslo uporabljam malo več kot mesec dni, z njim se mažem 2x dnevno. Koža je bolj napeta, prožna in mehka. Strije so malo manj vidne, vendar bom dala maslu še nekaj časa za vidnejši rezultat. Maslo diši identično kot milka z jagodami, res zelo lep vonj, kateri pa ni osladen. Belly maslo je definitivno med mojimi top 3 butters masli.




Kateri so pa tvoji top produkti? Uporabljaš katerega izmed teh?

Lep dan želim, Helena 

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts