AFRODITA CLEAN PHASE LINIJA

12:17


Omenila sem jo že v objavi o najljubših izdelkih leta 2019 in porabljenih izdelkih. Clean Phase linijo uporabljam že od oktobra lani.

ČISTILNA KREMA

Ima zelo bogato in kremno teksturo, nežno odstrani nečistoče na koži, vsebuje 100% karitejevo maslo in je z izvlečkom probiotikov, ki krepi in vzdržuje naravni mikrobiom kože. Koža je zelo mehka in občutek čiščenja je zelo prijeten. Čistilna krema stane 3,89€ za 125 ml.



ČISTILNI GEL

Vsebuje 100% hialuronsko kislino, isto kot pri prejšnjem izdelku, koža je mehka, očiščena, občutek na koži je prijeten. Cena čistilnega gela je 3,89€ za 150 ml.

ČISTILNA PENA

Je primerna za mešano/mastno kožo. Vsebuje izvleček limone in hamamelise. Všeč mi je, ker mi kože ne izsuši, kot nekateri drugi izdelki, ki so primerni za mešan tip kože. Odlično odstrani tudi makeup iz obraza, na očeh pa nisem poizkusila. Cena čistilne pene je 5,79€ za 150 ml.



KREMNI PILING

Gre za mehanski piling, diši po marelicah in je zelo kremen. Sama sicer nisem ravno pristaš mehanskih pilingov temveč encimskih, ampak meni ustreza. Ne bi ga priporočala tistim z precej problematično kožo. Cena pilinga je 5,79€ za 75 ml.


HYDRA TONIK

Vsebuje aloe vero. Z nežnim hladilnim učinkom deluje na treh nivojih, kožo vlaži, jo pomiri in regenerira. Ščiti tudi pred onesnaževalci iz okolja, saj ima anti-pullution delovanje. Zelo zadovoljna. Cena tonika je 4,99€ za 100 ml.



Vsi omenjeni izdelki čudovito dišijo in meni zelo ustrezajo, porabila sem že več embalaž.

Priporočam pa dvojno čiščenje obraza in sicer 1. z čistilnim oljem lahko tudi z arganovim, mandljevih oljem. Jaz uporabljam arganovo olje od Afrodite linije 100% Organic Argan.

Moja ocena izdelkov je 10/10.

Uporabljate tudi ve Clean Phase linijo?

Lep dan želim, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts