MACADAMIA OIL EXTRACT ŠAMPON IN BALZAM ZA LASE

15:23


Na spletu sem pod omenjenima izdelkoma prebrala ogromno pohval, zato sem se odločila, da si balzam in šampon naročim tudi jaz. 

Macadamia oil extract šampon in balzam sta res cenovno zelo ugodna, vsak izdelek stane le okoli 3€. Dobiš ju v 400 ml embalaži, kar je res zelo veliko in ju imaš za kar precej časa. 

Balzam sem kupila lani oktobra, šampon pa septembra. 

Kar mi je všeč pri šamponu je, da lasišče res dobro razmasti, ampak ga ne izsuši, lasje so mehki in sijoči. Čeprav imam sama mastno lasišče je šampon super, ker ostanejo lasje čisti še par dni. Lasje si ponavadi umivam na 5 dni.

Sestava :
- multivitamini - poskrbijo za zdravje las
-olje makadamskih oreščkov - hranijo lasna vlakna, globinsko vlažijo in dodajo sijajMacadamia oil extract balzam mi je všeč, ker lase nahrani. Po uporabi so  mehki, sijoči in dišeči. 

Sestava balzama:
-vlažilni agenti - uravnavajo gladino vlage v laseh, dodajajo mehkost in gladek videz
- olje makadamskih oreščkov - hrani lasna vlakna, globinsko vlaži in doda sijajMoji lasje so slikani na naravni svetlobi, na slikah ni uporabljen noben filter.


Šampon in balzam uporablja tudi moja sestra in je zelo zadovoljna.

Preizkusila sem že veliko različnih šamponov in balzamov pa sta ta dva moja najljubša. Zelo zadovoljna in vam priporočam nakup. 

Kot vedno je moje mnenje iskreno! 

Ste tudi ve preizkusile ta šampon in balzam? Vaše mnenje? 

Pozdravček, Helena 

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts