BUTTERS SLOVENIJA - OLJE IN MASLO ZA TELO

12:28


Karitejevo maslo je pridobljeno iz plodov drevesa karite. Je najbolj poznano maslo za nego kože, vsebuje vitamin A, C, D in E. Primeren je za vse tipe kože, sploh pa se priporoča za suho kožo.

Butters Slovenija je naravna kozmetika. Imajo veliko različnih vonjev masel, zato je bila kar težka odločitev katerega izbrati. Odločila sem se za cocoa butter oziroma kakavovo maslo.

Cena masla za 100ml je 11,90€, možno je kupiti tudi večjo embalažo in sicer 250ml ta stane 23,90€. Izbrala sem 100ml za prvič, da poizkusim.

Kakavovo maslo je bogato z vitaminom E, ki ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Dodano kokosovo olje je nepogrešljivo v lasni negi, zato se maslo priporoča za nego suhih konic.


In res je maslo fenomenalno, navlaži kožo, jo nahrani, koža je po maslu noro mehka in neverjetno kako diši. Kupila bom še druge vonje, ker je maslo res super.

Maslo uporabljam tudi kot kremo, nanesem jo preden grem spat, res jo super navlaži in jo ne zmasti. Sama imam namreč mešano/mastno kožo. Še po nobeni drugi kremi za obraz ni bila moja koža tako mehka. Je pa malenkost trše maslo, tako da ga moraš najprej segreti v dlaneh in potem razmazati po telesu, so pa nekatera njihova masla mehkejša.

Odlično je tudi za po britju, ker kožo pomiri. Jaz ga uporabljam po britju nog.

Cocoa butter se lahko uporablja tudi v kuhinji, namesto olja ali pa ga dodaš namesto navadnega masla pri peki slaščic. Tega še sicer nisem poizkusila, bom pa definitivno samo, da si nabavim večjo embalažo.

Maslo uporabljam že skoraj mesec dni.


Sedaj pa še njihovo olje. Imam Happiness oil oziroma olje za srečo. Vsebuje bergamotko, geranijo, mandarino in cvetove pomarančevca. Oljna mešanica na naraven način pripomore k boljšemu razpoloženju in stimulaciji čutov.

Tudi olje navlaži kožo. Meni je super olje in maslo. Cena olja za 100ml je 11,90€. Masla in olja lahko kupite na njihovi uradni strani, prodajalnah Sanolabor...


Ste  preizkusile tudi ve?

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts