BBMU: ODPIRANJE DARIL

19:03

In pred tabo je že 2.del objave na blogu iz lepotne konference za blogerje.

Kaj vse sem dobila? Veliko stvari, tako da, kar začnimo.


Pa začnimo kar z Loccitane, od njih sem dobila luškano torbico, mali črtast zvezek, kremo za roke njihove omejene izdaje s karitejevim maslom in 3 broške.


Glavni pokrovitelj #bbmulj je bila korejska kozmetika Erborian od njih smo prejele vrečko, katera bo super za trgovino, testerček BB creme in Glow creme, CC kremo, katero sem že preizkusila, je bele barve, ko se razmaže se obarva in poenoti ten, izgleda zelo naravno. Prejele smo tudi Konjac gobico z ogljem iz bambusa, katere se veselim testiranja, masko za obraz v lističu na njihovi stojnici pa sem prejela še testerček Blur secret glow skin refining 4 in 1 primer.



Od 4 kids and us smo prejele štiri šampone v trdi obliki. Bel šampon proti prhljaju, črn za mastne lase, rdeč za obnovo poškodovanih las in rumen za sijoče barvane lase. Šampona v trdi obliki nisem še nikoli preizkusila, tako da vam poročam, kako bom zadovoljna.


Znamko Nelipot lahko kupite v vseh Interspar in Spar trgovinah po Sloveniji. Znani so predvsem po njihovih deodorant kremah, v test smo dobile Nelipot SHAC, ki ima vonj čajevca in limonske trave, Nelipot BASIC s sladkim vonjem kokosovim vonjem in izdajo IROF, katera je moška deodorantna krema, prejele smo tudi Nelipot SHVERKAJ oglje za zobe in Nelipot LUBLEN olje za telo.


Znamka Oriflame se je predstavila s svojo novo linijo Swedish SPA za razvajanje. Prejele smo piling za telo, olje za prhanje in olje za telo.



Profesionalna kozmetika za lase Kerastase je predstavila linijo Elixir Ultime, katera zelo diši. Dobile smo testerčke šampona, masko za lase in olje za lase. Veselim se preizkušanja, saj imam barvane lase.



Sigurno ste slišale že za kremo s polžjo slino Noela, katera je v sklopu Štartaj Slovenija. Prejele smo omenjeno kremo. Sama sem kremo preizkusila že na stojnici in lahko samo rečem, da je prijetnega nežnega vonja in se hitro vpije v kožo. Poročam, kako bom zadovoljna.


V vrečkici Essence sem prejela maskaro I need a miracle, šminko Colour boost mad about matte v rdeči barvi in paletko senčil L.O.V. The rose X copper eyeshadow palette, paletka vsebuje zelo lepe barve in je pigmentirana, z njo bom ustvarila veliko različnih makeupov.





V The Body Shop vrečkici smo prejele gel za tuširanje, maslo za telo, kremo za roke in bombico za v banjo. Jaz sem si izbrala kolekcijo Peppermint candy cane, ki ima vonj po mentolu in gre za božično kolekcijo. Moram samo reči, da zelo diši! Na voljo je tudi kolekcija Vanilla marshmallow in Berry bon bon. Pred nekaj dnevi se je odprla njihova nova trgovina v Europarku Maribor in upamo tudi na Celje. Na njihovi stojnici sem se zadržala kar precej časa.


In slovenska znamka Afrodita. Predstavili so njihovo novo SPA linijo. V vrečki sem prejela kremo za prhanje + maska, negovalno olje in balzam za telo, katerega sem že preizkusila, zelo navlaži kožo in lepo diši. Afrodita je tudi ena izmed mojih najljubših znamk in velikokrat zavijem v njihovo trgovino v Rogaško Slatino. Izbrala sem linijo Argan.


Znamka Nuxe se je predstavila z medeno linijo. V škatlici smo prejele njihov balzam za ustnice Reve de miel s prenovoljeno fomulo in čistilni gel za obraz in telo. Balzam za ustnice zelo hvalijo.



S.Oliver je predstavil njihovo novo dišavo Black label, prejele smo njihovo omenjeno dišavo katera ima bolj sladek vonj, kar je meni všeč.





Ko smo odhajale smo še prejele goodie bag oz. velik cekar z super stvarmi. 

Spletna trgovina licila.si nam je podarila Makeup Revolution adventni koledar, katerega bom začela odpirati 1.decembra vse do 25. decembra.



 V cekru je bil tudi novo Cosmopolitan, katerega bom z veseljem prebrala.


Cvetličarna Gardenia nam je podarila steklen zvonček, v zvončku je mah in list drevesa seveda umeten.


Medex nam je podaril njihov cvetlični med in balzam za ustnice.



Od znamke Caudalie smo prejele njihovo linijo Vinopure za čiščenje in nego obraza.


V cekru pa je bil tudi rokovnik, katerega so ustvarili skupaj z Medexom.


V torbici od Melvite smo prejele liziko in Indigovo olje za nego barvanih las, kar je super, ker imam sama barvane lase.



Knjigarna Felix nam je podarila knjigo Dansko iskanje najsrečnejših ljudi na svetu.


Skeyndor nam je podaril moisturising booster, USB ključek, ampule in gel kremo.



Od Barvish sem prejela Grimas umetne trepalnice in senčilo.



Lampetie Blossom so ročno izdelane rožice iz papirja, katera jih izdeluje slovenska blogerka Tanita, njen kotiček za blogerski konferenci je bil odličen in vidi se, da je v to vložila ogromno truda. Vse pohvale. Prejela sem prelepo modro rožico, katera bo odlična za okrasitev moje sobe.



Aperitivo Rosato nam je podaril njihovo alkoholno pijačo, katero sem pila tudi na konferenci.


Od predavateljice Tine Dobošek smo prejeli tudi 20% popust na individualno izobraževanje.


Smile Concept Store nam je podaril luškano zapestnico, katero odkar sem jo dobila redno nosim in popust v višini 15%  pri spletnem naročilu.



V cekru je bilo še lepo posvetilo od organizatorke Nike Veger.

Še 1x hvala vsem sponzorjem za čudovita darila in Niki za organizacijo dogodka.



V prihodnje pa te čakajo objave o preizkušanju omenjenih izdelkov.

Pozdravček, Helena






You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts