MAC X WHITNEY HOUSTON KOLEKCIJA

05:30

Decembra je v Mac trgovino prišla nova kolekcija ustvarjena po navdihu ikone Whitney Houston. Embalaža je zlato črne barve in bila mi je zelo všeč zato sem se odločila, da jo kupim.  

Kolekcijo sem kupila februarja, lip glosse pa marca, ker sem jih naročila iz Španije saj so bili povsod razprodani. 



LIP GLOSS

Naročila sem ju v obeh odtenkih in sicer Nippy's  shimmery cinnamon in  Nippy's shimmery gold katera sta v zlati in bakreni barvi. Sta zelo lepa odtenka, ustnice zgladita in jim dasta videz stekla. Lip gloss ni lepljiv. Lahko ju nosite samostojno ali nad šminko ter ob robu ustnic uporabite še barvico za ustnice. Vsebuje jojobino olje kateri ustnice zmehča. Za lip gloss sem odštela 25,50€.





ŠMINKA

Kupila sem jo v odtenku Nippy's sensual red katera je zelo lepe temne rdeče barve. Šminka se lepo nanaša je kremne teksture in obstojna. Na ustnicah je obstala tudi ko sem jedla. Stala je nekaj čez 24€.




RDEČILO

Imam ga v odtenku Nippy's pink rose kateri je koralno roza odtenek. Je svetleč odtenek obogaten z vitaminom E. Rdečilo se lahko plasti in še vedno izpade naravno. Stane nekaj čez 30€.




PALETKA SENČIL NIPPY EYE - CONIC

Vsebuje 8 senčil kateri so mat in sijoči odtenki. Senčila so dolgo obstojna, se lepo nanašajo in ne "krisnejo" v gubo. Paleta je stala nekaj čez 52€.



S kolekcijo sem zelo zadovoljna najbolj všeč mi je lip gloss in šminka.

Imaš morda tudi ti kakšen produkt iz kolekcije?

Lep dan želim, Helena

You Might Also Like

0 komentarji

Popular Posts