SYOSS VS. BATISTE SUHI ŠAMPON

10:23

Živijo punce, danes bom naredila primerjavo med dvema suhima šamponoma in sicer Syoss in Batiste.

Syoss anti - grease suhi šampon uporabljam že kar dolgo časa in je bil moj prvi suhi šampon, katerega sem kupila. Šampon ima lep vonj, ne znam ravno opisati kakšnega. Za razmastitev in suho umivanje las potrebujem kar nekaj šampona, da jih razmasti, pušča tudi bele sledi, ampak se jih hitro znebiš z glavnikom, traja en dan, da si ni treba umiti las.

Batiste fragrance cherry suhi šampon je šampon o katerem je bilo veliko govora, zato sem ga šla kupit tudi jaz. Zelo lepo diši, jaz imam vonj črešnje. Na voljo je veliko različnih vonjev, tudi suhi šampon za blond in rjave lase. Hitro mi razmasti lase in ga ne potrebujem toliko kot od Syossa. Lasem da dodaten volumen in sijaj. Ne pušča mi belih sledi, traja pa dva dni, da si ni treba oprati las.


Katerega ti bolj priporočam??

Definitivno BATISTE!!!


Kateri suhi šampon pa ti uporabljaš?

Pozdravček, Helena

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Jaz uporabljam Baleinega. Sem imela pa tudi ze dvakrat Batiste ampak ker sama ne najdem razlike med njima, kupujem Baleinega, saj ga je več za manjši denar :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Batiste Cherry je meni TOP! Je pa mami zadnjič kupila enega v Mullerju (sicer ne vem kaj je blo za znamko) in sma ga res veliko časa uporabljali in ni puščal nobenih sledi.

    xx

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts